За мен

Аз не рисувам това, което виждам. Рисувам това, което мисля. — Пабло Пикасо

Александър Алдев

Казват, че ако превърнеш хобито си в работа, няма да ти се наложи да работиш и един ден в живота си. Е, щастлив съм, че в началото на кариерата си бях достатъчно смел, за да направя точно това и то напълно сам. Затова, отговорно мога да заявя, че това е най-голямото ми предимство.

Аз имах учители по пътя си, но не позволих на никого да рамкира креативността ми, която непрекъснато искаше да се покаже на света и между другото, все още не позволявам. През тези години успях да съхраня автентичността, която изградих, учех се от най-добрите, но винаги пречупвах всяка думичка през моята собствена призма, разглеждах я от всички страни и посоки, за да изградя в себе си професионалистът, който желаех да бъда и който успях да се превърна днес.

Прочети повече >>>

Назад в миналото

Знам, че искаш да добиеш реална представа за това, което успях да постигна в професионалното си развитие, а това ще си проличи най-добре, когато го обобщя с цифри.

10 г.

Професионален опит с уеб

300+

UX/UI технически одити

500+

Рекламни и-мейл кампании

70+

Изградени лични проекти

200+

Проекти в екипна работа

1000+

Реклами във Facebook

През моя поглед

Не съм от хората, които използват клишета и обичам във всичко да придавам индивидуалност, уникалност и смисъл. В следващите няколко реда, ще прочетеш повече за мен и как изглеждат нещата, пречупени през моята собствена призма.

Уеб дизайнът не е само набор от някакви кодове, той е изкуство, бял лист, върху който оставям част от себе си. Ти и проектът ти НЕ сте просто работа, вие сте нещото, което ме прави щастлив и доволен от това, че правя всичко, за което винаги съм мечтал. Аз НЯМА да погледна на теб като на поредния клиент, защото ти ще бъдеш новата рисунка, която ще започна  с огромен ентусиазъм. А кой художник може да живее без да твори? Аз не познавам такъв!

Има обаче един съществен момент, за които, ако ми се довериш, трябва да се подготвиш. Нужен си ми през цялото време. Необходим ми е и твоят почерк в картината, за да бъде изцяло завършена. Ти знаеш какво искаш, а аз как да го „нарисувам“. Нека бъдем екип и заедно създадем красив, лесен и удобен уеб сайт или онлайн магазин, за който всеки конкурент искрено би ти завидял. Защото ти гарантирам, че твоя уеб сайт ще работи точно толкова, колкото би искал да работи и като екип ще разгърнем най-добрия потенциал на бизнеса ти.

Забравих да ти спомена, че обожавам комуникацията, но личната, затова ако искаш този монолог да прерасне в диалог, не се притеснявай да се свържеш с мен, за да обсъдим надълго и широко всеки детайл за твоя бизнес, който ще те изстреля право на върха. А кой не обича върховете? Аз лично винаги ги изкачвам, независимо какво ми коства, нека се катерим заедно! Тръгваме ли? Свържи се с мен >>>