Много полезна програма, която ще ви спести работа

Много полезна програма, която ще ви спести работа

Axife Mouse Recorder

Ще ви разкажа повече за една много полезна програма, която ще ви спести много работа за в бъдеще. Може, някой да са я чували, други да са я използвали, а трети да не знаят как се работи с нея. Програмата се казва Axife Mouse Recorder с версия 5.01. Преди няколко месеца излезе нова версия на програмата 6.01, но има много ограничения и се изисква да се закупи лиценз, за да може да се използва в пълната и функционалност.

Какво прави Axife Mouse Recorder?

Както може да се досетите от името на програмата -„Записване на мишката“. AMR записва последователност от действията, които правите на вашия компютър, натиснати клавиши, преместване на мишката, кликвания на всички копчета на мишката. Програмата има така наречените „hot keys“ с тяхна помощ, ще успеете да си направите запис на последователните действия, които желаете и след това да ги възпроизведете много кратно (от 1 до 9999 макс. повторения). Програмата не товари, нито се крият злонамерени софтуери в нея.

С какво може Axife Mouse Recorder да ви бъде полезна?

Тук, много трудно мога да ви кажа с какво ще ви е полезна програмата, защото всеки един от вас трябва сам да разбере за какво би му свършила работа тази чудна програма. Това с което мога да ви напътствам е, че действията които извършвате, трябва да са последователни, да не сменят позициите си и да бъдат винаги едни и същи. В случай, че нещо от изброените неща не е така, записът няма да бъде успешен, мишката ви ще цъкне на грешно място и записът ще бъде провален.

Как се правят настройките на Axife Mouse Recorder?

След като инсталирате успешно  програмата я стартирайте и оставете настройките по под разбиране. Единствено, което трябва да промените в настройките е Hot Keys (или така наречените бързи бутони). Можете да направите от меню View -> Options -> Hot Keys запис също като използвате бутон „Record“ но в случай, че объркате нещо може да се наложи рестарт на компютъра, защото ще вие изключително трудно да спрете записа. Въведете в полето под бутоните 9999 (това е броя на възпроизвеждане на записа)

  • За Възпроизвеждане на записа използвам CTRL + P
  • За стартиране на запис и приключване на запис- CTRL + R
  • За спиране на всичко – CTRL + S

За какво я използвам тази програма и с какво на мен ми помага. Предимството да я използвате, че докато тя сама върши действията и които сте и задали, вие можете да вършите нещо друго.

[TheChamp-FB-Comments]